شاید شما نیز قصد خرید مودم ADSL را دارید، ولی هنگامی که سری به بازار مودم های ADSL بزنید، با انواع برندها که قیمتی از 40 هزار تومان الی 700 هزار تومان دارند، مواجه خواهید شد. ولی تفاوت این مودم ها در چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوال، تا انتهای این مقاله با ما باشید:
تفاوت در قابلیت های مودمها: تمامی مودم های ADSL، وظیفه اصلی خود که اتصال به اینترنت میباشد را انجام میدهند. تفاوت در قابلیتهای خاص است.
داشتن پورت USB: برخی از ADSL Modem ها دارای پورت USB می باشند که میتوانید پرینتر خود را به آن متصل کرده و مودم ADSL، نقش Print Server را در شبکه بازی کند. در نتیجه کاربران شبکه، میتوانند بر روی آن پرینت کنند. همچنین با اتصال یک فلش مموری به پورت USB مودم، می توان از آن به عنوان Storage شبکه برای Share کردن فایلها و بک آپ گیری استفاده کرد. جدای از اینها، امکان اتصال دانگل 3G به مودم باعث می شود تا در صورت قطع شدن خط تلفن ADSL، اینترنت 3G به صورت اتوماتیک فعال شده و از آن به عنوان بک آپ اینترنت استفاده کرد. این قابلیت ها برای یک شرکت کوچک، کاملا مناسب و کاربردی است.
قدرت وایرلس: پهنای باند Wi-Fi G، معادل 54Mbps می باشد. در صورتی که می خواهید پهنای باند وایرلس بیشتر باشد (تعداد کلاینتهایی که از طریق وایرلس به مودم متصل میشوند، زیاد است)، وایرلس مودم باید N باشد. پهنای باند Wi-Fi N معادل 300Mbps میباشد. به تازگی استاندارد جدیدی به نام Wi-Fi A/C ارائه شده که میتواند پهنای باند وایرلس را تا 1500Mbps افزایش دهد. توجه داشته باشید استاندارد A/C بر روی باند 5 گیگاهرتز کار میکند و باید Client شما (مانند گوشی و نوت بوک)، این باند را پشتیبانی کند (عبارت Dual-band در مشخصات Client نشان دهنده پشتیبانی از باند 5 گیگاهرتز میباشد).
امکانات خاص مودم: برخی از مودمها دارای ویژگیهای خاصی میباشند؛ به طور مثال مودمهای مدل 8960 و 8950 برند TP-Link امکان مدیریت پهنای باند را دارند که کاملا کاربردی میباشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت بر روی لینک کلیک کنید. همچنین قابلیت Tunnel زدن در این مدل از ADSL Modem ها این امکان را به شما میدهد تا شعبات خود را به سادگی به یکدیگر متصل کنید.
داشتن پورت های گیگابیتی: داشتن پورت گیگابیتی در مودمهایی که Wi-Fi A/C دارند، اهمیت زیادی دارد.
اکنون با توجه به این قابلیتها، میتوانید ADSL Modem مناسب خود را انتخاب کنید.
نویسنده مقاله: سید حسین آل طعمه
نوشته شده در تاریخ: 94/08/20